Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

U bent op zoek naar een vakkundig aannemersbedrijf in Berg en Dal? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Jan Bos Glas en Schilderwerken. Wij hebben de meest nauwkeurige schilders in Berg en Dal voor al uw schilderwerken. De meest professionele glaszetter voor uw ramen en deuren. En een stucadoor voor al het stucwerk in uw woning. Of u nu voor een volledige verbouwing of gedeeltelijke renovatie zoals een badkamer renovatie gaat: ons allround klusbedrijf heeft voor al deze projecten het vakkundigste personeel in dienst. Onze vakmensen gaan graag voor u aan de slag in Berg en Dal. Lees snel verder!

Van badkamer renovatie tot schilderwerk

Jan Bos Glas en Schilderwerken werd in 1985 opgericht. Sindsdien hebben zij in de ruime omgeving van Nijmegen, waaronder in Berg en Dal, naam gemaakt. Wij werken als aannemersbedrijf op zowel de particuliere als de zakelijke markt en pakken graag uw gehele verbouwing of renovatie aan. Wilt u bijvoorbeeld eindelijk eens uw droombadkamer realiseren? Kies dan voor onze badkamer renovatie in Berg en Dal. Al onze medewerkers, van schilder tot stucadoor dragen hun steentje bij en vanwege dit verantwoordelijkheidsgevoel weten wij telkens weer topkwaliteit af te leveren. Hebben wij u ook in Berg en Dal weten te overtuigen?

Schilder met kwaliteit en vakmanschap

Jan Bos Glas en Schilderwerken staat tot uw dienst bij elke verbouwing, renovatie of glaswerkklus. Bij ons vindt u de meest vakkundige werklui. Bent u er al van overtuigd wat u in Berg en Dal gedaan wilt hebben? Kijk hieronder eens naar een aantal van onze diensten die wij kunnen verlenen:

 • Voor bijvoorbeeld uw badkamer renovatie
 • Voor passend interieuradvies/li>
 • Voor verbouwing en renovatie
 • Voor kwaliteit en vakmanschap
 • Voor scherpe tarieven

Ook biedt ons bouwbedrijf in Berg en Dal innovatieve oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een pop-up house. Deze woningen leveren energie, in plaats van dat zij energie verbruiken. Onze experts nodigen u graag uit voor een gesprek waarin wij u meer over deze woontrend kunnen vertellen.

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Bent u overtuigd geraakt van de mogelijkheden van ons bouwbedrijf in Berg en Dal? Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen zullen bespreken. Tevens kunt u terecht bij ons voor advies en interieurtips. Maak daarom ook eens een vrijblijvende afspraak en bel ons op telefoonnummer 024-3886392. Graag tot ziens bij uw verbouwing in Berg en Dal.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht