Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

U zoekt een betrouwbaar en bewezen aannemersbedrijf in Beuningen? Kijk dan eens wat Jan Bos Glas en Schilderwerken voor u kan betekenen. Zo hebben wij de beste schilder voor u schilderwerken in Beuningen. De meest ervaren stucadoor voor uw stucwerk in Beuningen. En de meest professionele glaszetter in Beuningen voor uw glaswerken. Wij bieden alle soorten klussers aan. Voor particulieren en bedrijven. Of u nou een volledige verbouwing van ons wenst of een specifieke klus zoals een badkamer renovatie. Welke renovatie dan ook: onze vakmensen pakken graag alles op in Beuningen. Lees snel verder wat wij voor u kunnen betekenen!

Van badkamer renovatie tot schilderwerk in Beuningen

Jan Bos Glas en Schilderwerken is in 1985 opgericht. Wij doen onze zaken vanuit Nijmegen. Lekker dichtbij Beuningen dus! Als u iemand nodig heeft voor een renovatie, verbouwklus of schildersopdracht, bent u bij ons aan het juiste adres. Graag lichten wij u nog even in over onze bijzondere samenwerkingsstructuur. Dat Jan Bos Glas en Schilderwerken al zo lang zo’n enorme kwaliteit kan leveren, komt namelijk omdat elke medewerker mede-eigenaar van het bedrijf is. Iedereen heeft er dus belang bij voortdurend de beste kwaliteit te leveren. En dat merkt u als klant! Wij leveren nooit afgeraffeld werk. Onze schilder in Beuningen mist nooit een hoekje. Onze stucadoor krijgt elke muur en plafond superglad. En onze glaszetter in Beuningen zet zonder hak- of breekwerk te hoeven verrichten het mooiste glas in uw pand. Elk resultaat van een verbouwing van onze handen is een waar kunstwerk. Kiest u in Beuningen ook voor ons veelzijdige aannemersbedrijf? Bel dan snel naar de experts van Jan Bos Glas en Schilderwerken!

Toe aan een nieuwe woning in Beuningen?

Jan Bos Glas en Schilderwerken in Beuningen loopt voorop als het gaat om innovatieve woningen. Bent u toe aan een nieuwe woning in Beuningen? Dan kunt u via ons een pop-up house laten realiseren. Deze woonvorm is het nieuwste van het nieuwste. Een pop-up house verwarmt en verkoelt zichzelf met unieke isolatieblokken. Een verwarming is in dit soort huis dus niet nodig! Geïnteresseerd? Of heeft u onze vakmensen nodig voor een ‘gewone’ verbouwing? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons voor meer informatie. Wist u overigens al dat wij ook advies en ontwerpen leveren voor interieurs? Wij helpen u in Beuningen graag op het gebied van:

 • Muurdecoratie
 • Gordijnen
 • Parket
 • Tegels
 • Tapijt

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Jan Bos Glas en Schilderwerken heeft al veel bezoekjes in de regio mogen brengen. Straks ook bij u? Bel dan snel naar telefoonnummer 024-3886392. Wij helpen u graag in Beuningen!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht