Duurzaam wonen?

Wilt u milieuvriendelijk en modern wonen? Dan is een pop-up house wellicht iets voor u. Jan Bos Glas en Schilderwerken heeft vakmensen in dienst die u kunnen helpen deze duurzame manier van wonen te realiseren. Ons bedrijf heeft al jaren ervaring in de nieuwbouw, verbouw en renovatie en kan u van een gedegen advies voorzien, ook over een pop-up house. Wij zijn werkzaam in Arnhem, Berg en Dal, Beuningen, Boxmeer, Ewijk, Groesbeek, Kranenburg, Lent, Malden, Nijmegen, Oosterhout, Ubbergen en Wijchen. Neem contact met ons op en vraag eens naar de mogelijkheden!

Wat is een pop-up house?

Een pop-up house is een innovatieve vorm van huisvesting. Het is gemaakt van unieke isolatieblokken van geïsoleerd polystyreen, waardoor u geen extra verwarming meer hoeft aan te leggen in uw woning. Deze blokken bevatten tevens grafiet, waardoor een deel van de warmtestraling gereflecteerd wordt. Op deze manier creëert u een energieneutrale omgeving. Het gebruikte materiaal in een pop-up house is bovendien goedkoop en recyclebaar.

Voorstander van innovatie

Bij Jan Bos Glas en Schilderwerken zijn we groot voorstander van ontwikkeling. Ontwikkelingen in de bouwbranche die zorgen voor duurzaamheid. Vanwege de crisis in de bouwbranche, de groeiende bevolking in Nederland en de vraag naar duurzaam bouwen, willen wij u daarom attenderen op de mogelijkheden van een pop-up house. Het is een relatief nieuw fenomeen in Nederland, de woning die energie oplevert in plaats van verbruikt. Onze medewerkers gaan graag met u rond de tafel om te bespreken op welke manier een pop-up house voor u interessant kan zijn.

Waarom is Jan Bos interessant voor u?

Waarom is het interessant om met Jan Bos Glas en Schilderwerken van gedachten te wisselen als u de bouw van een pop-up house overweegt?

 • Advies op maat
 • De scherpste tarieven
 • A kwaliteit producten
 • Jarenlange ervaring in bouw en verbouw
 • Uitgebreide dienstverlening: van onderhoud tot renovatie

Hebben wij u inmiddels weten te overtuigen?

Interesse?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de eigenschappen en bouw van een energiezuinige woning? Neem dan eens contact op met Jan Bos Glas en Schilderwerken. Wij kunnen u van gedegen advies voorzien en bekijken op welke manier een dergelijke woning interessant voor u is. Ook wanneer u op zoek bent naar interieuradvies of behoefte heeft aan een stucadoor, schilder of loodgieter, kunt u contact met ons opnemen. Bel ons op telefoonnummer 024-3886392 en vraag naar het pop-up house.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht