Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

Op zoek naar een erkend aannemersbedrijf in Arnhem die voor u alles uit handen kan nemen? Voor een schilder in Arnhem schakelt u Jan Bos Glas en Schilderwerken in. Onze erkende en professionele schilder maakt enkel gebruik van A kwaliteit producten. Echter biedt Jan Bos meer dan alleen schilderwerken in Arnhem. Onze vaklui kunnen u helpen met een verbouwing of renovatie. Denk bijvoorbeeld eens aan een badkamer renovatie in Arnhem. En als u dan toch bezig bent, laat meteen uw wanden en plafonds onder handen nemen door onze stucadoor. Wij regelen alles van A tot Z voor u. Dat is toch ideaal? Vraag eens naar de mogelijkheden van ons aannemersbedrijf voor uw verbouwing of renovatie in Arnhem.

Van badkamer renovatie tot schilderwerk

Jan Bos Glas en Schilderwerken werd in 1985 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een hoog aangeschreven aannemersbedrijf. Wij hebben ons door de jaren heen kunnen specialiseren in meerdere vakgebieden, waardoor wij klusprojecten van ontwerp tot eindafwerking kunnen begeleiden. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons in Arnhem maar één vast aanspreekpunt heeft en voor uw verbouwing of renovatie bij Jan Bos alles onder één dak vindt. Natuurlijk geldt dit niet alleen voor particulieren. Ook als u als ondernemer uw bedrijfspand een nieuwe uitstraling wilt geven, kunnen wij u in Arnhem van dienst zijn. Dus niet alleen voor in schilder in Arnhem moet u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken zijn.

Schilder met kwaliteit en vakmanschap

Jan Bos Glas en Schilderwerken wil zich altijd blijven ontwikkelen en verbeteren. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold, en stellen hoge eisen aan ons aannemersbedrijf. Of u nu op zoek bent naar een schilder of een stucadoor: bij ons werken stuk voor stuk vakmensen die enkel voor A kwaliteit gaan. Tevens zijn onze medewerkers allemaal mede-eigenaar van ons bedrijf. Vanwege dit verantwoordelijkheidsgevoel, draagt iedereen zijn steentje bij om tot de mooiste resultaten te komen. Ook bij u in Arnhem!

De voordelen van Jan Bos in Arnhem

U heeft waarschijnlijk wel in de gaten dat wij ook in Arnhem een hoop te bieden hebben. Dus bent u op zoek naar een schilder voor uw muren? Of wilt u uw interieur een nieuwe look geven en bent u op zoek naar een stucadoor? Dan bent u bij Jan Bos aan het juiste adres. Waarom? Dat leest u hieronder:

 • Hoogwaardige schilderwerken, beste kwaliteit producten
 • Ruime ervaring in het vak
 • Enthousiast team met kennis en kunde
 • Ook voor renovatie en verbouwing

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat u met Jan Bos Glas en Schilderwerken een juiste keuze maakt in Arnhem. Graag bespreken wij met u wat uw wensen zijn. Vraag ook eens naar de mogelijkheden van een pop-up house. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 024-3886392. Hopelijk tot ziens in Arnhem!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht