Waterschade aan schilderwerk of stucwerk? Waterschade aan plafond of wanden? Geen probleem, onze specialisten staan u graag te hulp. Wij kunnen direct de schade herstellen of zorgdragen voor een offerte voor uw verzekeringsmaatschappij.

Schades als gevolg van lekkages

Lekkage na een flinke regenbui? Een lekkende douche of bad? Waterschade komt meestal onvoorzien, maar kan voor flink wat kosten en irritatie zorgen. In de meeste gevallen krijg je de schade vergoed maar dan is het wel belangrijk er meteen werk van te maken. Een verzekeraar keert namelijk niet uit bij waterschade vanwege achterstallig onderhoud. Wanneer uw plafonds,muren of vloeren lelijke vochtplekken beginnen te vertonen belt of mailt u ons dan meteen voor een afspraak. Wij nemen met u de schade op en schrijven u een offerte die u aan uw opstal verzekeraar kunt overhandigen voor een vergoeding van de schade. Uiteraard nemen wij in de offerte ook de kosten mee voor het repareren van de oorzaak van de waterschade. Oorzaken kunnen o.a. zijn:

 • Lekkende leidingen
 • Lekkende afvoeren
 • Daklekkages
 • Poreuze kitnaden of voegen
 • Gescheurde muren

Kelder waterdicht maken

Wist u dat wij uw kelder waterdicht kunnen maken? Zo bent u veilig voor stijgend grondwater alsmede voor lekkages binnenshuis, vaak redenen voor vochtige kelders. Omdat elke kelder anders is, gebruiken wij verschillende systemen en methoden bij de afdichting. Kelders van oude huizen dichten wij doorgaans van binnenuit. Voor nieuwbouwhuizen preferen wij de kelder van buitenaf te dichten.

Voor een passende oplossing voor uw vochtige kelder neemt u contact met ons op.

Waterschade

waterdichte_kelder

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht