Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

Bent u in Lent op zoek naar een schilder? Dan bent u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zijn een erkend schilder – en aannemersbedrijf en kunnen uw woning of bedrijfspand van de mooiste schilderwerken voorzien. Maar wij bieden meer in Lent. Wat dacht u van een badkamer renovatie in Lent, of hulp bij een verbouwing in Lent? Of het laten stuken van uw muren door onze stucadoor? U vindt het bij Jan Bos allemaal onder 1 dak. Vraag eens naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Van badkamer renovatie tot schilderwerk in Lent

Sinds de oprichting in 1985, staat Jan Bos Glas en Schilderwerken bekend als gerenommeerd aannemersbedrijf. Ook in Lent. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door klussen en projecten van A tot Z op te pakken. Natuurlijk op het gebied van schilderwerken, maar ook op het gebied van dakisolatie, glasisolatie, aanbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. En bijvoorbeeld uw badkamer renovatie in Lent. Elke klus kunt u door ons laten realiseren. Wat ons bedrijf tevens bijzonder maakt, is het feit dat ons bedrijf uit een vaste kern van medewerkers bestaat, die tevens allemaal mede-eigenaar zijn. Door deze constructie op basis van mede-verantwoordelijkheid, bent u als klant verzekerd van hoogwaardig vakwerk. Wij dragen allemaal ons steentje bij om de naam van ons bedrijf hoog te houden. Van schilder tot stucadoor in Lent en omstreken.

Schilder met kwaliteit en vakmanschap

Wij gaan graag voor u aan de slag in Lent. Ook willen wij u speciale aandacht geven aan een nieuw project: pop-up house. Dit is een woning die energie oplevert in plaats van verbruikt. Het is een nieuw fenomeen in Nederland. Wilt u hier meer over weten in Lent?
Verder kunt u bij Jan Bos terecht voor:

 • Al uw schilderwerken
 • Een verbouwing
 • Renovatie
 • Onze stucadoor
 • Badkamer renovatie

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Weet u al op welke manier wij u in Lent van dienst kunnen zijn? Gaat het om een gewone verbouwing of wilt u een pop-up house laten bouwen? Jan Bos Glas en Schilderwerken staat voor u klaar om uw project te realiseren. Neem vandaag contact op met ons aannemersbedrijf zodat wij een offerte voor u op kunnen stellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 024-3886392. Ook in Lent staan wij voor u klaar!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht