Uw woning

U heeft uw huis verbouwd, een nieuw huis gekocht of u vindt het gewoon weer eens tijd dat uw huis er weer eens lekker fris bijstaat. Wij geven u groot gelijk! En neemt u van ons aan, u voelt zich er een stuk prettiger door. Wij helpen u daarbij graag. Wij werken standaard met gratis offertes en als u wilt staan we u bij met kleur- of interieuradvies. Verder kunnen we u nagenoeg van te voren vertellen wat we gaan doen en hoe lang het zal duren, zodat u niet voor verassingen komt te staan.
Wij zijn als schildersbedrijf onder andere werkzaam in Nijmegen, Beek, Ubbergen, De Ooij, Leuth, Millingen, Kleve, Wijchen, Boxmeer, Weurth, Kranenburg, Winssen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Ewijk, Berg en Dal en Groesbeek.

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk is één van de belangrijkste aspecten die de kwaliteit van het wonen bepalen. Wij begrijpen dat u zich graag thuisvoelt in uw woning en goed schilderwerk is daarbij van meerwaarde. Ook begrijpen wij dat u de klus, als het even kan, snel geklaard ziet zodat u heerlijk kunt genieten van uw verfrisde woning. Geen probleem! Wij vertellen u precies wanneer wij klaar zijn.

Wandafwerking

Naast het schilderwerk verzorgen wij ook stucwerk. Ook beheersen wij velerlei technieken om uw wanden een speciaal uiterlijk mee te geven. Wilt u uw wand eruit laten zien als marmer of bent u gecharmeerd van een laatste woontrend, geen probleem, wij verzorgen het allemaal voor u.

Buitenschilderwerk

Uiteraard zeer belangrijk is de kwaliteit van het buitenschilderwerk. Buiten wordt uw woning constant op de proef gesteld door het weer. Zon en regen, maar ook de wisselingen in temperatuur beinvloeden de kwaliteit van het schilderwerk. U begrijpt dat het belangrijk is voor de conservering van uw woning dat het schilderwerk goed is uitgevoerd. Wij weten precies hoe we dat moeten doen zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Schilderwerk

    Direct contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht