Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

Wilt u slechts één aanspreekpunt voor al uw klussen in Kranenburg? Kies dan voor aannemersbedrijf Jan Bos Glas en Schilderwerken. Zoekt u een schilder in Kranenburg? Heeft u een glaszetter nodig in Kranenburg? Of heeft u meer behoefte aan een stucadoor in Kranenburg? Wij hebben iedereen vóór iedereen. Wij helpen namelijk bedrijven én particulieren. Of u nou een hele verbouwing gepland heeft, of slechts aan een badkamer renovatie zit te denken. Kortom, mogen wij ook uw renovatie in Kranenburg oppakken? Lees snel verder!

Van badkamer renovatie tot schilderwerk in Kranenburg

Graag vertellen wij u waarom Jan Bos Glas en Schilderwerken al sinds 1985 ongekend populair is. Ten eerste omdat wij een zeer veelzijdig aanbod van diensten aanbieden. Wij zijn in Kranenburg niet alleen uw partner voor schilderwerk, maar ook voor glaswerken, dakisolatie, aanbouw van woningen, uw badkamer renovatie en allerhande verbouwingen. U heeft slechts één aanspreekpunt en hoeft geen tientallen bedrijven in te schakelen. Met allemaal verschillende werktijden en voorwaarden. Kies voor gemak in Kranenburg, kies voor Jan Bos Glas en Schilderwerken. Ten tweede waarderen heel veel mensen het feit dat al onze medewerkers mede-eigenaar van het bedrijf zijn. Deze gedeelde verantwoordelijkheid zorgt ervoor dat wij het niveau van kwaliteit hoog houden. Ten derde lopen wij voorop in het aanbieden van nieuwe, innovatieve oplossingen. Zo vindt u bij ons het pop-up house. Heeft u hier interesse naar? Lees dan snel verder!

Modern en milieuvriendelijk wonen in Kranenburg

Graag vertellen wij u meer over wat een pop-up house nou precies is. Een pop-up house is gemaakt met unieke isolatieblokken. Hierdoor hoeft u geen extra verwarming meer aan te laten leggen in uw energieneutrale woning! Wilt u meer weten over deze innovatieve vorm van huisvesting in Kranenburg? Neem dan snel contact op met onze specialisten. Heeft u in Kranenburg vakmensen nodig voor een ‘gewone’ aanbouw, verbouwing of renovatie? Zoals een schilder, stucadoor of glaszetter? Neem ook dan vrijblijvend contact met ons op. Wij garanderen u ten minste het volgende:

 • Wij werken volgens een inzichtelijk plan van aanpak
 • Wij hanteren een checklist voor al onze werkzaamheden
 • Wij werken goed georganiseerd volgens een schema
 • Wij slaan alles op in onze overzichtelijke database
 • Wij werken volgens een helder stappenplan tijdens de uitvoering

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Kortom, als u al uw klussen onder wilt brengen bij één betrouwbaar en bewezen aannemersbedrijf, dan moet u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken zijn. Bel snel naar telefoonnummer 024-3886392. Jan Bos Glas en Schilderwerken snelt graag naar Kranenburg om uw wensen te verwezenlijken!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht