Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

Bent u op zoek naar een professioneel schilder in Ewijk? Dan moet u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken zijn. Wij maken bij onze werkzaamheden altijd gebruik van A kwaliteit producten. Maar wij bieden meer in Ewijk dan alleen schilderwerken. Wilt u bijvoorbeeld een badkamer renovatie in Ewijk realiseren? Of bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Ewijk dat u kan helpen met een verbouwing of renovatie? Ook kan onze stucadoor in Ewijk u helpen met het stuken van uw wanden en plafonds. U ziet het: bij ons allround bedrijf vindt u alles onder 1 dak waardoor u maar 1 bedrijf hoeft in te schakelen voor uw klusproject. Dat is toch ideaal? Vraag eens naar de mogelijkheden in Ewijk.

Gespecialiseerd en vakkundig in Ewijk

Sinds de oprichting in 1985 is Jan Bos Glas en Schilderwerken inmiddels uitgegroeid tot een hoog aangeschreven aannemersbedrijf in Ewijk. Inmiddels is ons bedrijf gespecialiseerd in meerdere vakgebieden, zodat wij elk project van A tot Z kunnen begeleiden. Doordat wij een allround bedrijf zijn, hoeft u niet meer bij verschillende bedrijven afspraken te maken. Bij uw verbouwing of renovatie in Ewijk heeft u voortaan één vast aanspreekpunt. Wij zijn werkzaam voor particulieren, maar ook voor ondernemers kunnen wij onze dienstverlening in Ewijk aanbieden.

Van badkamer renovatie tot schilderwerk

Jan Bos Glas en Schilderwerken is groot voorstander van ontwikkeling en verbetering. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers regelmatig bijscholing krijgen. Wij stellen dan ook altijd hoge eisen aan ons aannemersbedrijf. Van schilder tot stucadoor: onze vakmensen staan voor A kwaliteit. Het onderscheidend vermogen van ons bedrijf ligt in het feit dat onze medewerkers allemaal mede-eigenaar zijn. Hierdoor heerst er een groot verantwoordelijkheidsgevoel en iedereen draagt dan ook bij om tot de mooiste resultaten te komen. Ook bij u in Ewijk! Ook zijn wij bezig met een relatief nieuw fenomeen in Nederland: pop-up house. Een woning die energie oplevert, in plaats van verbruikt. Interesse in Ewijk? Vraag onze medewerkers er eens naar.

Maak eens kennis met Jan Bos

Graag laten wij u kennis maken met ons bedrijf in Ewijk. U kunt terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Voor schilderwerken
 • Voor verbouwing en renovatie
 • Als u op zoek bent naar een stucadoor of schilder
 • Voor hulp bij uw badkamer renovatie
 • Reparaties bij waterschade

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons als schilder in Ewijk? Wij gaan graag met u rond de tafel in Ewijk om te bespreken wat uw wensen zijn. Deze gegevens verwerkt onze schilder in een vrijblijvende offerte. Neem eens contact met ons op door te bellen naar 024-3886392.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht