Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

U wilt voor uw woning of bedrijfspand in Groesbeek enkel het beste. U wilt uw verbouwing of renovatie in Groesbeek niet zomaar aan het eerste het beste aannemersbedrijf over laten. Logisch, want dit vergt toch vaak een flinke investering, waar u jarenlang plezier aan wilt beleven. Bent u op zoek naar een schilder of stucadoor in Groesbeek? Dan moet u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken zijn. Wij werken met de kwalitatief meest hoogwaardige producten zodat u verzekerd bent van het mooiste resultaat. Wij kunnen u in Groesbeek ook van dienst zijn als u hulp nodig heeft bij uw badkamer renovatie. Of misschien bent u op zoek naar een bedrijf dat op een innovatieve manier woonoplossingen weet te vinden? Denk dan een aan een pop-up house. U vindt het bij ons allemaal. Vraag eens naar de mogelijkheden van onze schilder in Groesbeek.

Van badkamer renovatie tot schilderwerk in Groesbeek

Jan Bos Glas en Schilderwerken groeide na de oprichting in 1985 al snel uit tot gerenommeerd bedrijf. Na het aannemen van verschillende grote opdrachten bieden wij ook in de regio Groesbeek diensten aan op het gebied van onder andere schilderwerken, stucwerk en glaswerken. Wij zijn een allround aannemersbedrijf en onze schilder en stucadoor staat klaar voor zowel particulieren als ondernemers in Groesbeek en omstreken. Doordat wij binnen ons bedrijf meerdere specialisaties hebben, is ons bedrijf uitermate geschikt om in te schakelen bij grote verbouwklussen en renovaties in Groesbeek. Op deze manier hoeft u niet meerdere bedrijven in de arm te nemen. Dit zorgt voor duidelijkheid en transparantie.

Schilder met kwaliteit en vakmanschap in Groesbeek

Onderhoud van een bedrijf of woonhuis door een schilder is essentieel voor het behouden van een pand. Jan Bos biedt voor bedrijven en particulieren een totaalpakket aan om uw pand in topconditie te houden. Denk daarbij aan schilderwerken, maar eigenlijk alle meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden kan ons aannemersbedrijf in Groesbeek voor rekening nemen. Wij geven u graag advies over ons onderhoudsplan op maat in Groesbeek.

Advies nodig?

Wij zijn groot voorstander van innovatieve woningen. Bent u toe aan een nieuwe woning in Groesbeek? Denk dan eens aan een pop-up house. Een pop-up house verwarmt en verkoelt zichzelf met unieke isolatieblokken. Een verwarming is in dit soort huis dus niet nodig! OF heeft u toch een bedrijf nodig voor uw verbouwing of renovatie? Tevens geven wij advies en tips voor uw woning in Groesbeek. Denk daarbij aan:

 • Muurdecoratie
 • Gordijnen
 • Parket
 • Tegels
 • Tapijt

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Jan Bos Glas en Schilderwerken? Wij gaan graag met u rond de tafel in Groesbeek om te bespreken wat uw wensen zijn. Deze gegevens verwerkt onze schilder in een vrijblijvende offerte. Neem eens contact met ons op door te bellen naar 024-3886392 en maak een afspraak voor uw woning in Groesbeek.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht