Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

Het zou natuurlijk ideaal zijn als u voor al uw klussen in Boxmeer slechts één aannemersbedrijf hoeft aan te nemen. Nou, dat kan! Bij Jan Bos Glas en Schilderwerken. Wij zijn uw schilder in Boxmeer, Uw stucadoor in Boxmeer en ook nog eens uw glaszetter in Boxmeer. Zelfs als u dakisolatie wenst, kunnen wij dat voor u realiseren. Kortom, bij aannemersbedrijf Jan Bos Glas en Schilderwerken heeft u alles in één. Weet u al wat u gedaan wilt hebben? Een gehele verbouwing? Of een specifieke renovatie, zoals een badkamer renovatie in Boxmeer? Een schildersklus? Of bent u toe aan nieuw glaswerk? Wij pakken graag al uw klussen in Boxmeer aan!

Van badkamer renovatie tot schilderwerk in Boxmeer

Graag leggen wij u uit wat de aanpak van Jan Bos Glas en Schilderwerken al sinds 1985 zo bijzonder maakt. Het geheim zit hem in het eigenaarschap. Elke medewerker is namelijk voor een deel eigenaar van het bedrijf. Iedereen bezit een stukje aandeel. Het grote voordeel hiervan is dat wij allemaal gedeelde verantwoordelijkheid voor het bedrijf dragen. U kunt er daarom ook vanuit gaan dat u bij ons alleen het beste van het beste ontvangt. Of het nou om een badkamer renovatie of een aanbouw gaat. Ook de projecten die we reeds in Boxmeer hebben voltooid zijn uitermate kwalitatief afgeleverd. Wellicht heeft u ons al wel eens in het gezellige Boxmeer zien rijden, aan de slag gezien of een opgeleverd project van ons mogen bewonderen. Vraag gerust eens rond in uw omgeving. Grote kans dat iemand al eens een klus aan ons heeft uitbesteed. Wij worden ook graag úw persoonlijke en professionele partner. Mogen wij ook voor u naar Boxmeer rijden?

Schilder met kwaliteit en vakmanschap

Heeft u dus een schilder, glaszetter of stucadoor nodig? Jan Bos Glas en Schilderwerken staat graag voor u klaar in Boxmeer. Maar los van al onze veelzijdige werkzaamheden, leggen wij u graag ook nog wat uit over onze nieuwe aanwinst: het pop-up house. Deze huizen zijn energieneutraal. Zij leveren namelijk energie, in plaats van dat ze het verbruiken! Maar ook voor ‘gewone’ projecten kunt u ons altijd inschakelen. Wij staan, ook in Boxmeer, garant voor:

 • Beste materiaal
 • Ervaren personeel
 • Veelzijdige diensten
 • Passend interieuradvies
 • Klantvriendelijke medewerkers

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig in Boxmeer? Neem contact op

Bent u er ook van overtuigd dat u voor het beste en meest veelzijdige kluswerk bij aannemersbedrijf Jan Bos Glas en Schilderwerken moet zijn? Kies dan voor uw renovatie of verbouwing onze schilder, glaszetter of stucadoor. Schakel ons in via telefoonnummer 024-3886392. Jan Bos Glas en Schilderwerken realiseert uw wensen in Boxmeer met veel plezier!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht