Wat moet er gebeuren?

Aannemersbedrijf Jan Bos Glas en Schilderwerken neemt graag alle klussen van u aan. Wij zijn namelijk het meest veelzijdige aannemersbedrijf voor Nijmegen en omgeving. Wij begrijpen als geen ander dat het erg frustrerend kan zijn om voor elke, afzonderlijke klus een apart bedrijf in te moeten huren. Elk bedrijf heeft immers een afwijkend stappenplan. Een andere beschikbaarheid. Afwijkende prijzen. Het is dan uiterst moeilijk en frustrerend om dit allemaal op elkaar af te stemmen. Kies daarom voor één betrouwbaar en bewezen aannemersbedrijf. Kies voor Jan Bos Glas en Schilderwerken!

Al meer dan 30 jaar een begrip in de regio

Jan Bos Glas en Schilderwerken is in 1985 opgericht. Ons aannemersbedrijf werkt vanuit Nijmegen. Maar overal in de regio zijn wij in no time. Heeft uw klus geen haast, maar wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt een gratis offerte bij ons opvragen. Dan weet u meteen wat wij voor u kunnen betekenen. In welke tijdsduur. En voor welke kosten. Graag geven wij u enkele voorbeelden van wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen:

 • Wij pakken graag uw volledige verbouwing op
 • Onze glaszetter zet graag uw glaswerken
 • Wij helpen u graag met uw renovatie
 • Onze schilder kan uw schilderwerk realiseren
 • Wij geven u desgewenst interieuradvies

Zo werkt ons aannemersbedrijf

Omdat wij zo veel werkzaamheden tegelijkertijd kunnen oppakken en uitvoeren, vinden wij het uiterst belangrijk alles zeer secuur te plannen en te verwezenlijken. Zo werken wij volgens een zeer strak plan van aanpak. Deze is inzichtelijk voor iedereen, zodat ook u weet u van ons mag verwachten. Als ons aannemersbedrijf aan een klus begint, wordt eerst alles helder georganiseerd, doorgesproken en klaargezet. Zo worden misverstanden voorkomen. Tijdens de uitvoering zelf werkt elke medewerker volgens een logisch stappenplan. Zo werkt niemand in elkaars vaarwater en kan veel tijd bespaard worden. Uiteraard houden alle medewerkers een checklist bij de hand. Volgens deze lijst controleren zij of ze overal een gedacht hebben en of alles naar behoren is uitgevoerd. Alles wat ons aannemersbedrijf doet wordt tot slot vastgelegd in een database. Zo weten wij, bij een eventuele volgende klus, nog wat uw wensen waren en wat wij al voor u gerealiseerd hebben. Superhandig dus! Bent u al overtuigd?

Voor elke klus

Zoekt u een betrouwbaar en bewezen bedrijf voor al uw klussen? Neem dan contact op met Jan Bos Glas en Schilderwerken. U kunt ons bereiken op 024-3886392. Wij zijn uw veelzijdige en vakkundige aannemersbedrijf!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht