Maak van uw woning uw droomwoning!

Overweegt u een verbouwing van uw woning? Is het een langgekoesterde droom om van uw woning eindelijk uw droomwoning te maken? Maar heeft u zelf niet de kennis en kunde om een verbouwing aan te pakken? Schakel dan Jan Bos Glas en Schilderwerken in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen en gaan graag aan de slag voor u!

Kosten van de verbouwing

Een vraag die ons vaak gesteld wordt is: wat gaat een verbouwing mij kosten? Uiteraard wilt u uw geld goed besteden. Hoewel wij vooraf geen exacte prijs kunnen geven (een verbouwing kan door externe omstandigheden altijd anders uitvallen dan oorspronkelijk begroot), zullen wij u altijd eerlijk adviseren en u een open begroting aanbieden. Wij hanteren te allen tijden scherpe tarieven die wij met u zullen bespreken. In een gesprek voorafgaand aan de verbouwing brengen wij dit met u in kaart. We bespreken tips en adviezen, zodat u weet wat er allemaal bij de verbouwing komt kijken. Ook wanneer u enkel nog aan het oriënteren bent voor uw woning kunnen wij u van advies voorzien. Op deze manier zult u nooit voor verrassingen komen te staan.

Subsidie

Heeft u bij uw verbouwing wel aan energiebesparende maatregelen gedacht? Wellicht komt u voor subsidie in aanmerking. U krijgt op deze wijze niet alleen een comfortabeler huis, maar ook kan de verbouwing goedkoper uitvallen. Er worden door de overheid subsidies verstrekt op onder andere zonnepanelen, warmtepompen en isolatiemateriaal. Bespreek met Jan Bos Glas en Schilderwerken eens wat wij hierin kunnen betekenen.

Uw huis wordt een thuis

Jan Bos Glas en Schilderwerken denkt altijd van A tot Z met u mee. Daarbij zullen wij altijd een eerlijk en reëel advies geven over uw klus of project. Bij renovaties houden wij altijd rekening met duurzaamheid, milieu en veiligheid en natuurlijk uw budget! Wij zien een huis meer dan alleen vier muren en een dak boven uw hoofd en zullen van uw huis een thuis maken. Wanneer mogen wij voor u aan de slag gaan?

Een impressie van ons bedrijf?

Wilt u meer weten over wat Jan Bos Glas en Schilderwerken voor uw woning kan betekenen? In een kennismakingsgesprek maakt u kennis met onze vaklui en krijgt u een impressie van ons bedrijf. Bel 024-3886392 voor het maken van een afspraak voor uw verbouwing!

    Direct contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht