Over ons

Jan Bos Glas- en Schilderwerken B.V. werd opgericht in 1985 en is sindsdien een gerenommeerd en kwalitatief hoog aangeschreven glas- en schilderbedrijf in de regio Nijmegen. Inmiddels hebben wij ons gespecialiseerd in meerdere vakgebieden zodat wij u van a tot z kunnen begeleiden. Kijk eens voor ons verschillende diensten voor woningen en bedrijven op de pagina interieur advies en ontwerp.
Heeft u net een huis gekocht of zojuist een bedrijf opgericht dan adviseren wij u in alles wat u nodig heeft om een persoonlijke of representatieve omgeving te creëren. Doordat wij alle werkzaamheden op ons kunnen nemen nemen wij u veel werk en frustratie uit handen. U hoeft geen afspraken meer te maken met tien verschillende bedrijven maar kunt er op vertrouwen dat wij alles voor u regelen. Op die manier lopen alle werkzaamheden volgens een uitgewerkte planning en wint u veel tijd.
Natuurlijk geld dit ook voor als u als huiseigenaar of ondernemer uw woning of bedrijf een nieuwe uitstraling wilt geven. Kijk voor onze voordelen voor bedrijven of particulieren.

Het bedrijf

Ons bedrijf bestaat uit een vaste kern van medewerkers die tegelijkertijd allemaal mede-eigenaar zijn. Door deze constructie van mede-verantwoordelijkheid kunt u als klant verwachten dat wij hoogwaardig vakwerk afleveren, wij hebben immers allemaal de naam van ons bedrijf hoog te houden en dat doen wij dan ook graag.

    Direct contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht