Schilder nodig?

Voor een professioneel en vakkundig schilder bij u in de buurt moet u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken zijn. Ons bedrijf is voor zowel particulieren als ondernemers werkzaam en weet elke dag weer de mooiste schilderwerken te realiseren. Ook als het gaat om buitenschilderwerk en wandafwerking staan onze medewerkers voor u klaar. Kijk eens op de website naar voorbeelden of bel ons om een afspraak te maken.

100% klanttevredenheid

Wij durven met trots te zeggen dat wij een zeer ervaren en kundig schildersbedrijf zijn. Doordat wij flink wat jaren ervaring op zak hebben en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hanteren, pakken wij alle schilderwerken deskundig en nauwkeurig aan. Daarbij streven wij altijd naar 100% klanttevredenheid en niets minder. Ons team blijft zich altijd ontwikkelen en kan u tevens van advies voorzien op het gebied van interieur, kleurgebruik, onderhoud en reparaties.

Bij Jan Bos aan het juiste adres

Hebben wij u al kunnen overtuigen van onze piekfijne schilderwerken? En heeft u toevallig een schilder nodig? Mooi, dan weet u wat u te doen staat! Want bij Jan Bos Glas en Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor:

 • Maatwerk in schilderwerk
 • De scherpste tarieven
 • A kwaliteit producten
 • Jarenlange ervaring
 • Uitgebreide dienstverlening: van onderhoud tot renovatie
 • Gedegen advies

Of het nu om binnenschilderwerk gaat, of om buitenschilderwerk: u maakt dus met ons altijd een juiste keuze. Het schilderwerk bepaalt de kwaliteit van uw woning en wij hechten dan ook waarde aan het afleveren van vakmanschap. Heeft u behoefte aan interieuradvies? Vraag er eens naar bij een van onze medewerkers.

Voor onderhoud aan uw pand

Schade aan uw pand, bijvoorbeeld door weersomstandigheden: daar zit niemand op te wachten. Daarom raden wij u ook aan om regelmatig onderhoud te laten plegen en uw schilderwerken op regelmatige basis op te laten knappen. De schilders van Jan Bos kunnen u van advies voorzien en het onderhoud op zich nemen. Wij nemen daarbij alle veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden voor onze rekening, zodat uw schilderwerken er altijd tip top in orde uitzien!

Afspraak maken?

Bent u dus op zoek naar een schildersbedrijf met ervaring? Dan is Jan Bos Glas en Schilderwerken een juiste keuze. Voor een vrijblijvende offerte of afspraak belt u Jan Bos Glas en Schilderwerken op telefoonnummer 024-3886392.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht