Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

Zoekt u een schilder in Nijmegen? Dan bent u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zijn dé partner op het gebied van uw complete renovatie of bouwproject in Nijmegen. Zowel voor particulieren als bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld net een huis gekocht en zoekt u een professioneel bedrijf voor een badkamer renovatie? Wij pakken de klus graag op. Maar ook als u een stucadoor in Nijmegen zoekt voor de verbouwing van een bedrijfspand bieden wij de oplossing. Kortom, Jan Bos Glas en Schilderwerken opereert als een heus aannemersbedrijf. Kijkt u mee naar wat wij voor u kunnen betekenen in Nijmegen

Van badkamer renovatie tot schilderwerk in Nijmegen

Jan Bos Glas en Schilderwerken is opgericht in 1985. Al sinds die tijd staan wij bekend als een gerenommeerd, vakbekwaam en kwalitatief glas- en schildersbedrijf. In Nijmegen en de verre regio eromheen. Wat ons werk zo mooi en bekend maakt, is dat wij als aannemersbedrijf uw gehele project in Nijmegen op kunnen pakken. Van A tot Z. Uiteraard doen wij graag uw schilderwerken, maar wij zijn ook uw partner op het gebied van dakisolatie, glasisolatie, aanbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. En bijvoorbeeld uw badkamer renovatie. U kunt elke klus in Nijmegen door ons laten realiseren. Heerlijk toch, slechts één aanspreekpunt? Scheelt u weer een hoop administratie, tijd én geld! Wat ons bedrijf tot slot nog bijzonder maakt, is dat elke medewerker tegelijkertijd een beetje mede-eigenaar is. Wij hanteren namelijk een samenwerkingsverband waarin iedereen een stukje aandeel in het bedrijf heeft. Hierdoor dragen wij allemaal een groot verantwoordelijkheidsgevoel. En dit ziet u uiteraard terug in het resultaat!

Schilder met kwaliteit en vakmanschap

Zoals gezegd pakken wij elke klus in Nijmegen op. Wist u trouwens al dat u ook bij ons terecht kunt voor het nieuwste van het nieuwste in Nederland? We hebben het hier over een pop-up house. Dit is een woning die energie oplevert in plaats van verbruikt! Iets voor u in Nijmegen? Neem contact met ons op om hier meer over te weten te komen. Verder kunt u bij ons terecht voor:

 • Schilderwerken
 • Glaswerken
 • Verbouwing
 • Renovatie
 • Stucadoor

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Weet u al wat u in Nijmegen gedaan wilt hebben? Een ‘standaard’ verbouwing of wilt u een pop-up house laten realiseren? Jan Bos Glas en Schilderwerken staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons aannemersbedrijf op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 024-3886392. Schilder Jan Bos is ook in Nijmegen uw partner!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht