Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

Zoekt u een schilder in Nijmegen? Dan bent u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zijn dé partner op het gebied van uw complete renovatie of bouwproject. Zowel voor particulieren als bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld net een huis gekocht en zoekt u een professioneel bedrijf voor een badkamer renovatie? Wij pakken de klus graag op. Maar ook als u een stucadoor zoekt voor de verbouwing van een bedrijfspand bieden wij de oplossing. Kortom, Jan Bos Glas en Schilderwerken opereert als een heus aannemersbedrijf. Kijkt u mee naar wat wij voor u kunnen

Van badkamer renovatie tot schilderwerk

Jan Bos Glas en Schilderwerken is opgericht in 1985. Al sinds die tijd staan wij bekend als een gerenommeerd, vakbekwaam en kwalitatief glas- en schildersbedrijf. In Nijmegen en de verre regio eromheen. Wat ons werk zo mooi en bekend maakt, is dat wij als aannemersbedrijf uw gehele project in Nijmegen op kunnen pakken. Van A tot Z. Uiteraard doen wij graag uw schilderwerken, maar wij zijn ook uw partner op het gebied van dakisolatie, glasisolatie, aanbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. En bijvoorbeeld uw badkamer renovatie. U kunt elke klus door ons laten realiseren. Heerlijk toch, slechts één aanspreekpunt? Scheelt u weer een hoop administratie, tijd én geld! Wat ons bedrijf tot slot nog bijzonder maakt, is dat elke medewerker tegelijkertijd een beetje mede-eigenaar is. Wij hanteren namelijk een samenwerkingsverband waarin iedereen een stukje aandeel in het bedrijf heeft. Hierdoor dragen wij allemaal een groot verantwoordelijkheidsgevoel. En dit ziet u uiteraard terug in het resultaat!

Schilder met kwaliteit en vakmanschap

Zoals gezegd pakken wij elke klus in Nijmegen op. Wist u trouwens al dat u ook bij ons terecht kunt voor het nieuwste van het nieuwste in Nederland? We hebben het hier over een pop-up house. Dit is een woning die energie oplevert in plaats van verbruikt! Iets voor u in Nijmegen? Neem contact met ons op om hier meer over te weten te komen. Verder kunt u bij ons terecht voor:

  • Schilderwerken
  • Glaswerken
  • Verbouwing
  • Renovatie
  • Stucadoor

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Weet u al wat u in Nijmegen gedaan wilt hebben? Een ‘standaard’ verbouwing of wilt u een pop-up house laten realiseren? Jan Bos Glas en Schilderwerken staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons aannemersbedrijf op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 024-3886392. Schilder Jan Bos is ook in Nijmegen uw partner!

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht