Interesse in stucwerk?

U bent op zoek naar een stucadoor? Dan moet u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken wezen! Dit bedrijf is gevestigd in Nijmegen. Maar het kan u in de ruime omgeving van dienst zijn. Het bedrijf is al opgericht in 1985. Wat Jan Bos als stucadoor onderscheidt van andere stucadoren, is dat zijn bedrijf Jan Bos Glas en Schilderwerken functioneert als veelzijdig aannemersbedrijf. Bij ons kunt u dus voor veel meer terecht dan enkel stucwerk. Dat is wel zo handig, mocht u nog meer wensen hebben en dezelfde kwaliteit willen ontvangen! Lees dus snel verder en bekijk ons aanbod.

Een stucadoor die gepassioneerd te werk gaat

Elke stucadoor van Jan Bos Glas en Schilderwerken werkt zeer gemotiveerd en gepassioneerd. Dit komt omdat alle medewerkers van Jan Bos mede-eigenaar van het bedrijf zijn. Daardoor bezitten zij allemaal aandelen in Jan Bos Glas en Schilderwerken. Zij hebben er dus ook indirect baat bij als de kwaliteit van hun werk hoog blijft. Daarom werken zij allemaal zeer enthousiast. Elke klus voltooien zij met de grootste nauwkeurigheid en de netste afwerking. Bij ons geen ongelijke muren, slordige randjes of klonterig pleisterwerk. Onze stucadoor staat verder nog bekend als zeer flexibel. Wanneer u ons ook nodig heeft; wij staan voor u klaar. Uiteraard werkt onze stucadoor enkel met het beste materiaal en gereedschap. Overtuigd? Neem dan snel contact met ons op!

Vijf redenen voor stucwerk

Het is niet zonder reden dat Jan Bos Glas en Schilderwerken stucwerk toe heeft gevoegd aan zijn dienstenpakket. Als ervaren stucadoor weet hij als geen ander welke vele voordelen pleisterwerk biedt. Wij delen deze graag met u. Stucwerk zorgt ervoor dat:

 • Uw ruimte een heuse make-over krijgt
 • De waarde van uw woning zeer verhoogt
 • Het licht in uw ruimte veel beter verspreidt wordt
 • U heel veel jaren van uw nieuwe ruimte kunt genieten
 • Er een prima ondergrond gemaakt wordt voor muurverf, behang, etc.

Mogen wij bij u het stucwerk verzorgen?

U begrijpt, aannemersbedrijf Jan Bos Glas en Schilderwerken weet alles van stucwerk. En dat niet alleen! Wij zijn meer dan een stucadoor. Ook voor uw ideale schilder, glaszetter, bouwvakker en tegelzetter bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, wat uw wensen ook zijn, benader Jan Bos Glas en Schilderwerken. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op over stucwerk. Of bel onze vakman direct via telefoonnummer 024-3886392. Bij ons vindt u uw perfecte stucadoor!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht