Een heuse make-over

Is het tijd voor een badkamer renovatie? Kies dan voor een bedrijf dat u alle zorgen uit handen neemt. Jan Bos Glas en Schilderwerken doet dat. Wij maken van uw badkamer weer een prachtige, nieuwe ruimte. Het voelt als een heuse make-over. U zult uw oude douche niet meer herkennen. Als onze vakmensen een renovatie verwezenlijken, dan zetten zij alles op alles. Aan alle kleine details wordt aandacht geschonken. Bij ons geen afgeraffeld werk. Geen lekkende kranen. Geen lelijke kitranden. Geen scheve tegels. Wij renoveren uw badkamer precies zoals u van ons wenst. Lees daarom snel verder!

Wij renoveren badkamers al meer dan 30 jaar

Wist u dat Jan Bos Glas en Schilderwerken al in 1985 is opgericht? Dat betekent dat wij al meer dan 30 jaar badkamers renoveren. Dit doen wij in Nijmegen, waar wij zijn gevestigd, en in de ruime omgeving. Zo’n renovatie kan uit van alles bestaan. Het is daardoor een erg nauwkeurig klusje. Er moet bijvoorbeeld sanitair geplaatst worden. Leidingen moeten gelegd of weerlegd worden. Douchewanden moeten eventueel geplaatst worden. En vergeet het tegelzetten niet. Voor al deze werkzaamheden is vakkundige kennis nodig. Laat daarom het renoveren van uw badkamer over aan professionals. Bij Jan Bos Glas en Schilderwerken werken uitsluitend professionals. Zij zijn allen zeer gedreven en gepassioneerd in hun werk. Dat komt gedeeltelijk omdat zij allemaal mede-eigenaar van het bedrijf zijn. Allen hebben een stukje aandeel in het bedrijf. Zij zorgen er daardoor voor dat elke renovatie een groot kwalitatief succes wordt!

Een badkamer renovatie is een investering

Een volledige renovatie van een badkamer is een behoorlijke klus. Wij beschouwen het daarom als een investering. Om zeker te weten dat iedereen elkaar goed begrijpt, gaan we eerst uitvoerig met u in gesprek. Zo weet u wat u van ons mag verwachten en weten wij wat u van ons wenst. Wij zijn uw partner van het begin tot het eind. Van de ontwerpfase tot de oplevering. Jan Bos Glas en Schilderwerken zal in de tussentijd de volgende werkzaamheden verrichten voor uw badkamer renovatie:

 • Muren en plafonds plaatsen
 • Tegels zetten
 • Sanitaire voorzieningen plaatsen
 • Leidingen omleggen
 • Glazen douchewanden plaatsen

Overtuigd?

Kortom, als u uw badkamer wilt laten renoveren, bent u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken aan het juiste adres. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op over een renovatie. Of bel direct naar 024-3886392. Wij zijn uw ideale partner voor uw badkamer renovatie!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht