Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

Bent u voor uw klussen in Malden op zoek naar een veelzijdig aannemersbedrijf? Kijk dan eens naar het aanbod van Jan Bos Glas en Schilderwerken. Heeft u een schilder nodig in Malden? Dan helpen wij u graag. Zoekt u een professionele glaszetter in Malden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Behoeft u een stucadoor in Malden? Of heeft u bijvoorbeeld een expert nodig op het gebied van een badkamer renovatie? U begrijpt; wat uw wens ook is, wij helpen u graag in Malden. Of u nou een gehele verbouwing voor ogen heeft of een specifieke renovatie.

Van badkamer renovatie tot schilderwerk in Malden

Aannemersbedrijf Jan Bos Glas en Schilderwerken bestaat al sinds 1985. Sinds dat jaar zijn wij ongekend populair in de ruime omgeving van Nijmegen. Wij hebben aan het mooie Malden al veel bezoekjes mogen brengen. Voor een specifieke badkamer renovatie of voor een algehele verbouwing in Malden. Voor elke soort klus weten mensen in Malden ons te vinden. Met steeds weer prachtresultaat als gevolg. Dat wij steeds enkel de beste kwaliteit willen leveren, komt omdat al onze medewerkers mede-eigenaar van het bedrijf zijn. Iedereen bezit een stukje aandeel in Jan Bos Glas en Schilderwerken. U ontvangt bij ons dus enkel het beste van het beste. Bent u hier al van overtuigd? Neem dan snel contact met ons op. Wilt u meer weten over onze diensten in Malden? Lees dan snel verder!

Schilder met kwaliteit en vakmanschap

U begrijpt; als u een schilder, glaszetter of stucadoor nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Maar wist u dat wij ook een pop-up house voor u kunnen realiseren? “Een pop-up wat?”, denkt u misschien. Wij leggen het u graag uit. Een pop-up house is een energieneutrale woning. Kinderlijk eenvoudig te monteren met goedkope bouwmaterialen. Het grote voordeel is dat u straks in Malden geen verwarming meer nodig heeft. Een pop-up house bestaat namelijk uit unieke isolatieblokken. Deze blokken houden uw woning altijd op een lekkere temperatuur. Daar is dus geen extra verwarming meer voor nodig! Mocht u (nog) niet toe zijn aan een geheel nieuwe pop-up woning, dan kunt u bij ons altijd terecht voor:

 • Stucwerk van onze ervaren stucadoor
 • Schilderwerk van onze vakbekwame schilder
 • Glaswerk van onze gespecialiseerde glaszetter
 • Interieuradvies van onze deskundige expert
 • Werkzaamheden via een professioneel plan van aanpak

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Heeft u een professioneel bedrijf nodig voor allerhande klussen? Dan is Jan Bos Glas en Schilderwerken de oplossing. Bel onze vakmensen op telefoonnummer 024-3886392. Wij komen graag naar Malden voor uw verbouwing of renovatie!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht