Een goed alternatief

Wanneer u besluit uw woning te laten verbouwen, is een renovatie vaak een goedkoop alternatief. Het is vaak goedkoper dan nieuwbouw en levert naast een een geldbesparing vaak ook een hoop tijdsbesparing op. Ook voor renovaties bent u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken aan het juiste adres.

Renovatie: bewuste keuze

Renovatie biedt de mogelijkheid om goedkoper en milieuvriendelijker met de omgeving om te gaan. Vaak zijn constructies van gebouwen zonder al te veel werkzaamheden gemakkelijk te vervangen. Op deze manier wordt de levensduur van bestaande gebouwen vergroot. Ook Jan Bos Glas en Schilderwerken is zich hiervan bewust en denkt met u mee wat wij op het gebied van renovaties voor u kunnen betekenen. Vraag eens bij ons naar de voorwaarden.

Onze dienstverlening

Ook binnen uw eigen woning kan het aantrekkelijk zijn om voor een renovatie te kiezen. Is uw badkamer aan een opknapbeurt toe? Of wilt u de indeling van uw zolder wijzigen? Dat kan! Jan Bos Glas en Schilderwerken is al jaren expert op gebied van renovaties en verbouwingen en pakken deze klussen dan ook graag met beide handen aan. Heeft u een idee in uw hoofd maar weet u niet of een renovatie volstaat? Zie hieronder een greep uit het soort klussen die wij voor u kunnen uitvoeren. Mocht uw klus hier niet tussen staan, geen nood. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

 • Badkamerrenovatie
 • Renovatie van oude plafonds of wanden
 • Vervangen van sanitaire voorzieningen
 • Aanpassen van de indeling van woonruimtes
 • Renoveren van dakkapellen

Meer weten?

Wilt u meer weten over de verbouwing van uw woning? En bespreken wat de mogelijkheden zijn? Dat kan! Wij gaan graag met u rond de tafel om uw wensen in kaart te brengen en dit te verwerken in een offerte. Wij hebben alles van A tot Z in huis om uw renovatie tot een prachtig eindresultaat te brengen! Bel ons op 024-3886392 voor een afspraak voor uw renovatie.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht