Wij zijn uw schilder

Heeft u een betrouwbare en bewezen schilder nodig? Daarvoor moet u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken zijn. Dit bedrijf uit Nijmegen bestaat al sinds 1985. En sinds dat jaar is het ongekend populair in de ruime regio. Dit komt enerzijds door ons veelzijdige aanbod aan klussen. Heeft u naast een klusser bijvoorbeeld ook nog een stucadoor, glaszetter of dakdekker nodig? Ook dan bent u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken aan het juiste adres. Anderzijds waarderen veel mensen het feit dat alle medewerkers van Jan Bos mede-eigenaar van het bedrijf zijn. Deze samenwerkingsstructuur zorgt ervoor dat elke medewerker de kwaliteit van het bedrijf hoog in het vaandel heeft staan. En dat ziet u terug! Lees dus snel verder wat onze schilder voor u kan betekenen!

Voor al uw schilderwerk

Jan Bos Glas en schilderwerken helpt zowel particulieren als bedrijven. Heeft u een nieuw huis of bedrijfspand gekocht? Of wilt u uw woning of kantoor een frisse herstart geven door middel van een nieuw kleurtje? Schakel dan onze schilder in. Enkel een nieuwe kleur op de muren oogt al als een heuse make-over van uw kamer. Wat kleur al niet kan doen! Weet u niet zeker welke kleur het beste past in uw ruimte? Onze schilder adviseert u graag. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons op. Zo kunnen wij u direct vertellen wat wij voor u in petto hebben. Zo komt u achteraf ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Heeft u al een ruimte of een kleur in gedachten? Neem dan snel contact met ons op!

Schilder

De diensten van onze schilder

De kwaliteit van uw woongenot wordt grotendeels bepaald door de kleur van uw binnenmuren. Onze schilder zorgt er dus graag voor dat het binnenschilderwerk bij u precies naar uw wens is. Vreest u er een beetje voor dat zo’n verfklus veel tijd inneemt? En u daardoor de betreffende ruimte een lange tijd niet kunt betreden zoals u wilt? Maakt u zich geen zorgen. Onze schilder spreekt vooraf duidelijk met u af hoe lang de klus zal duren. Ook wat betreft het buitenschilderwerk weet onze schilder precies wat het beste werkt. Buitenmuren staan immers voortdurend blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals regen, wind en warm zonlicht.

Andere werkzaamheden

Naast schilderwerk kunt u ook nog bij ons terecht voor:

 • Stucwerk
 • Glaswerken
 • Interieuradvies
 • Dakisolatie
 • Aanbouw

Een goede schilder nodig? Neem contact op!

Bel snel naar Jan Bos Glas en Schilderwerken via telefoonnummer 024-3886392 als u een veelzijdige en vakkundige schilder nodig heeft!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht