Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

Woont u in Oosterhout en bent u op zoek naar een erkend en vakkundig schilder? Schakel dan eens Jan Bos Glas en Schilderwerken in. Ons erkende schilder – en aannemersbedrijf in Oosterhout kan uw woning of bedrijfspand in Oosterhout van de beste schilderwerken voor zien. Echt biedt ons bedrijf u meer. Denkt u bijvoorbeeld aan een badkamer renovatie in Oosterhout ? Of heeft u vaklui nodig voor de verbouwing van uw woning? Of wilt u eindelijk uw wanden en plafonds in Oosterhout onder handen laten nemen door een stucadoor? Bij Jan Bos regelen wij dat voor u. Voor een offerte of een afspraak in Oosterhout neemt u gerust contact met ons op.

Van badkamer renovatie tot schilderwerk in Oosterhout

Ook in Oosterhout staat Jan Bos Glas en Schilderwerken bekend als vakkundig en gerenommeerd aannemersbedrijf. Door klussen en projecten in Oosterhout van A tot Z te begeleiden onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Niet alleen op het gebied van schilderwerken, maar ook dakisolatie, glaswerken, aanbouw, verbouwing, renovatie en onderhoud. Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw badkamer renovatie in Oosterhout kan realiseren? Ook dan is Jan Bos uw partner. Het bijzondere aan ons bedrijf is tevens het feit dat onze medewerkers allemaal mede-eigenaar zijn. Op basis van dit verantwoordelijkheidsgevoel, werken wij altijd hard om onze naam hoog te houden. Hierdoor bent u in Oosterhout verzekerd van kwalitatief vakmanschap. Of u nu een schilder of stucadoor in Oosterhout nodig hebt.

Schilder met kwaliteit en vakmanschap

Ook in Oosterhout willen wij u graag bekend maken met ons bedrijf. Omdat Jan Bos Glas en Schilderwerken altijd op zoek is naar ontwikkeling en verbetering, zijn wij ook bezig met een nieuw fenomeen in Nederland: pop-up house. Dit is een woning die energie oplevert, in plaats van verbruikt. Wilt u hier meer over weten in Oosterhout? Vraag dan eens naar de mogelijkheden. Verder kunt u bij ons aannemersbedrijf terecht voor de volgende werkzaamheden:

 • Voor schilderwerkzaamheden
 • Voor verbouwing en renovatie
 • Voor stucadoor en schilder
 • Voor hulp bij uw badkamer renovatie
 • Schade herstellen in geval van waterschade

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Schakelt u ook Jan Bos Glas en Schilderwerken in? Voor uw verbouwing of om meer te weten te komen over een pop-up house? Graag gaan wij met u rond de tafel om de mogelijkheden van uw project in Oosterhout te bespreken. Maak daarom eens een afspraak zodat wij een offerte voor u uit kunnen werken. Bel ons op telefoonnummer >a href=”tel:024-3886392″>024-3886392 en wie weet gaan wij binnenkort ook in Oosterhout voor u aan de slag!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht