Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

Voor het beste aannemersbedrijf in Ubbergen moet u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken zijn. Deze professional is schilder, stucadoor en glaszetter in één. Wij helpen iedereen aan een perfect voltooide verbouwing. Particulieren en bedrijven. Heeft u vakmensen voor een algehele renovatie nodig? Of bent u specifiek op zoek naar experts op het gebied van een badkamer renovatie? Jan Bos Glas en Schilderwerken is gevestigd in de buurt van Ubbergen. Wij zijn dus in zeer korte tijd bij u in Ubbergen. Wacht niet langer. Pak de telefoon en schakel onze schilder, stucadoor en/of glaszetter in Ubbergen in!

Van badkamer renovatie tot schilderwerk in Ubbergen

Het is niet voor niks dat Jan Bos Glas en Schilderwerken al sinds de oprichting in 1985 zeer populair is in Ubbergen en omgeving. Wij realiseren namelijk al uw wensen. Dat kunnen wij makkelijk garanderen, omdat wij werken als aannemersbedrijf. Wij zijn niet alleen uw schilder in Ubbergen. Nee, bij ons vindt u ook de meest vakkundige stucadoor in Ubbergen. En de meest professionele glaszetter in Ubbergen. Welke wens u dus ook heeft in Ubbergen: Laat Jan Bos en zijn vakmensen het maar oppakken! Fijn om te weten bovendien, is dat elke medewerker van Jan Bos aandeelhouder is in het bedrijf. Hierdoor heeft iedereen de kwaliteit van het bedrijf hoog in het vaandel staan. U vindt bij ons dus alleen perfect voltooide klussen. Geen snel of afgeraffeld werk. Kies ook voor kwaliteit. Kies voor Jan Bos Glas en Schilderwerken.

Schilder met kwaliteit en vakmanschap

Uiteraard zijn wij uw ideale partner voor een verbouwing of een renovatie. Maar wist u dat Jan Bos Glas en Schilderwerken ook voorop loopt als het gaat om innovatieve oplossingen? Wij kunnen namelijk dé nieuwe trend in wonen bij u in Ubbergen realiseren. Het pop-up house. Een pop-up house levert energie. En dat terwijl een ‘normaal’ huis enkel energie verbruikt! Hoe werkt dit precies? Een pop-up house kunt u volledig en kinderlijk eenvoudig uit elkaar halen. Daardoor is het ook makkelijk te plaatsen en te hergebruiken. Helemaal mooi is dat verwarming overbodig is. Dit komt omdat er unieke isolatieblokken in worden gebruikt. Deze houden het huis te allen tijde op de juiste temperatuur. Ook in Ubbergen. Hierbij vijf mooie voordelen van een pop-up house:

 • Volledig energieneutraal
 • Zeer snel uitvoerbaar
 • Relatief goedkope bouwmaterialen
 • Geen machines nodig
 • Onafhankelijk van het weer

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Kortom, als u een aannemersbedrijf in Ubbergen nodig heeft, moet u bij Jan Bos Glas en Schilderwerken zijn. Bel ons op telefoonnummer 024-3886392. Wij realiseren graag uw verbouwing of renovatie in Ubbergen!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht