Erkend schildersbedrijf, aannemersbedrijf of stucadoor nodig?

Bent u op zoek naar een professionele schilder in Wijchen? Neem dan snel contact op met Jan Bos Glas en Schilderwerken. Dit veelzijdige aannemersbedrijf uit Nijmegen is in no time bij u in Wijchen. En wij doen veel meer dan schilderen alleen! Zoekt u bijvoorbeeld naar een bedrijf dat de renovatie in Wijchen van uw bedrijfspand kan oppakken? Of heeft u voor uw woonkamer in Wijchen een stucadoor nodig? Een hele verbouwing in Wijchen voor de boeg? Misschien heeft u wel een badkamer renovatie in de planning staan. Wat uw wens ook is in Wijchen: Jan Bos Glas en Schilderwerken pakt de klus graag op.

Van badkamer renovatie tot schilderwerk in Wijchen

Al in 1985 is Jan Bos Glas en Schilderwerken opgericht. In de ruime omgeving van Nijmegen, waaronder Wijchen, staan wij sinds dat jaar zeer positief bekend. Dit komt omdat wij werken als aannemersbedrijf. Wij zijn namelijk zowel uw schilder als uw stucadoor. En wij zetten graag uw glaswerk. Ook pakken wij graag uw volledige verbouwing in Wijchen op. Wilt u een nieuwe badkamer in Wijchen? Ook voor een badkamer renovatie kunt u onze vakmensen inzetten. Deze vakmensen vertrekken pas weer richting Nijmegen, als u in Wijchen volledig tevreden bent over het resultaat. Dit komt omdat zij een enorm verantwoordelijkheidsgevoel dragen. Al onze medewerkers zijn namelijk ook aandeelhouder van Jan Bos Glas en Schilderwerken. U weet daardoor zeker dat wij topkwaliteit leveren. Bent u al overtuigd?

Schilder in Wijchen met kwaliteit en vakmanschap

Jan Bos Glas en Schilderwerken is uw partner voor elke verbouwing, renovatie of glaswerklus. En uiteraard vindt u bij ons ook uw ideale schilder in Wijchen. Weet u al wat u in Wijchen gedaan wilt hebben? Onze specialisten staan bekend om onder andere:

 • Het mooiste schilderwerk
 • Het strakste glaswerk
 • Het voltooien van uw volledige verbouwing
 • Het realiseren van uw gewenste badkamer renovatie
 • Het leveren van passend interieuradvies

Wilt u helemaal iets nieuws? Kies dan voor een pop-up house. De nieuwste woontrend! Deze huizen leveren energie, in plaats van dat zij energie verbruiken. Onze specialisten leggen u hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek. Maak snel een afspraak via onderstaande contactgegevens!

Schildersbedrijf of aannemersbedrijf nodig? Neem contact op

Kortom, zoek niet verder: u heeft uw perfecte partner voor uw verbouwing in Wijchen gevonden. Aannemersbedrijf Jan Bos Glas en Schilderwerken helpt u aan de beste schilder, stucadoor of glaszetter. Bel ons vandaag nog via 024-3886392. Jan Bos snelt naar Wijchen om u te helpen!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht